Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy wycenie konta CS:GO

VonLewald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile będzie warte konto CS:GO przegrane 13 godzin, Mistrzowski Obrońca 1? Wygrałem klucz CS:GO więc zrobiłem smurfa i uznałem, że go wyboostuje i sprzedam :)

Opublikowano

Ile będzie warte konto CS:GO przegrane 13 godzin, Mistrzowski Obrońca 1? Wygrałem klucz CS:GO więc zrobiłem smurfa i uznałem, że go wyboostuje i sprzedam :)

MG to wcale nie jest jakaś "utra super ranga", ledwo 13h  nowe konto. Dostaniesz gdzieś połowę ceny, teraz pewnie mniej bo cs na przecenie. Jak byś wbił chociaż orzełka to jeszcze rozumiem ale za MG milionów nie zdobędziesz.

bez gif

Opublikowano

1. MG to nawet tak słaby gracz w CSa jak ja miał.

2. Ludzie nie lubią kupować kont.

3. CS jest za sttasze grosze.

4. Jak kupi silver to i tak za parę meczy znowu spadnie do silvera, więc nie zapłaci więcej, bo ranga.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ale ja nie pytałem się czy to jest jakaś super ultra mega ranga bo wiem, że nie jest. Poprosiłem tylko o pomoc przy określeniu ceny. Wyjdzie za to jakieś 10-15 zł jak skończy się przecena?

Opublikowano

Ale ja nie pytałem się czy to jest jakaś super ultra mega ranga bo wiem, że nie jest. Poprosiłem tylko o pomoc przy określeniu ceny. Wyjdzie za to jakieś 10-15 zł jak skończy się przecena?

Tak ;). Jak za tyle chcesz sprzedać to napisz na pw. Oczywiście wszelkie allegro etc. 

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...